Orman Haftası Konuşma Metni

948 Görüntülenme
0 Yorum

Yöneticiye Bildir


Orman Haftası Konuşma Metni

Orman Haftası Konuşma Metni

ORMAN HAFTASI

(21-26 MART)

 

 

Ülkemizde ormanların korunması, ağaçlandırma işleri cumhuriyet yönetiminin ilanından sonra ele alındı. Tarım ve Orman Bakanlığı kuruldu. Ormanların korunması, çevremizin ağaçlandırılması hem yurdumuzun, hem de dünyamızın önemli bir sorunudur. 

 

Ülkemizde 21-26 Mart tarihleri arası Orman Haftası olarak kutlanmakta. Hafta boyunca ormanları bilinçli kullanmanın, korumanın ve geliştirmenin önemi değişik etkinliklerle anlatılarak tüm insanların ormanlara karşı duyarlı ve bilinçli olması sağlanmaya çalışılmaktadır. 

 

Şunu iyi bilmeliyiz ki; gelecek kuşaklara temiz bir çevre, yaşanabilir bir dünya bırakmanın en önemli yolu, ormanların korunmasından, geliştirilmesinden ve genişletilmesinden geçmektedir.

 


YouTube Kanalımıza Abone Ol

WhatsApp Gruplarımız

1. Sınıf WhatsApp Grubu

1. Sınıf WhatsApp Grubu -2

2. Sınıf WhatsApp Grubu

2. Sınıf WhatsApp Grubu -2

3. Sınıf WhatsApp Grubu (Dolu)

3. Sınıf WhatsApp Grubu -2

4. Sınıf WhatsApp Grubu (Dolu)

4. Sınıf WhatsApp Grubu -2

WhatsApp Kanalımız

FaceBook Grubumuz


Orman Haftası Konuşma Metni adlı dosyayı indir.
2023-2024 Orman Haftası Konuşma Metni Orman Haftası Konuşma Metni 2023-2024 Orman Haftası Konuşma Metni adlı dosya bu içerikte yer almaktadır.
Orman Haftası Konuşma Metni adlı dosya 9-05-2022, 19:45 tarihinde admin tarafından eklenmiştir. Orman Haftası Konuşma Metni adlı dosya Belirli Günler ve Haftalar / Orman Haftası kategorisinde yer almaktadır ve bugüne kadar 948 defa ziyaret edilmiştir.
Orman Haftası Konuşma Metni adlı dosyamızı google da aramak için Orman Haftası Konuşma Metni

Konu Etiketleri:


Üzgünüz !

Bu Konuya Henüz Bir Yorum Yapılmamış. Belki Sen Yorum Atarsan Bize Destek Olabilirsin. Yazarlarmız Sizler İçin Çalışmakta ve Bir Teşekkürü Çok Görmeyiniz.

NOT: Sol Tarafta Konuyu Beğeniyseniz Oy Vermeyi Unutmayınız.


Yeni Yorum Ekle !

Bu Konuya Siz Yorum Yapabilirsiniz. Yorum Atarak Bizlere Katkıda Bulunabilirsiniz.. Yazarlarmız Sizler İçin Çalışmakta ve Bir Teşekkürü Çok Görmeyiniz.

NOT: Sol Tarafta Konuyu Beğeniyseniz Oy Vermeyi Unutmayınız.




Güvenlik Sorusu : Ülkemizin başkenti neresidir?