Klavyedeki " F " ve " J " harflerinde neden bir çizgi var ?

331 Görüntülenme
0 Yorum

Yöneticiye Bildir


Klavyedeki " F " ve " J " harflerinde neden bir çizgi var ?

Klavyelerde F ve J harflerinin altında bir çıkıntı vardır . Bu çıkıntı F ve J harflerinde olma sebebi F ve J harflerinin üzerine işaret parmağımızın gelmesidir . Bu sebepten dolayı F ve J harflerinin altına bir çıkıntı koyuyorlar. İşaret parmağın olduğunu anlamak için .



YouTube Kanalımıza Abone Ol

WhatsApp Gruplarımız

1. Sınıf WhatsApp Grubu

1. Sınıf WhatsApp Grubu -2

2. Sınıf WhatsApp Grubu

2. Sınıf WhatsApp Grubu -2

3. Sınıf WhatsApp Grubu (Dolu)

3. Sınıf WhatsApp Grubu -2

4. Sınıf WhatsApp Grubu (Dolu)

4. Sınıf WhatsApp Grubu -2

WhatsApp Kanalımız

FaceBook Grubumuz

İnstagramda Takip Et


Klavyedeki " F " ve " J " harflerinde neden bir çizgi var ? adlı dosyayı indir.
2023-2024 Klavyedeki " F " ve " J " harflerinde neden bir çizgi var ? Klavyedeki " F " ve " J " harflerinde neden bir çizgi var ? 2023-2024 Klavyedeki " F " ve " J " harflerinde neden bir çizgi var ? adlı dosya bu içerikte yer almaktadır.
Klavyedeki " F " ve " J " harflerinde neden bir çizgi var ? adlı dosya 7-05-2022, 13:38 tarihinde admin tarafından eklenmiştir. Klavyedeki " F " ve " J " harflerinde neden bir çizgi var ? adlı dosya Eğitim Haberleri kategorisinde yer almaktadır ve bugüne kadar 331 defa ziyaret edilmiştir.
Klavyedeki " F " ve " J " harflerinde neden bir çizgi var ? adlı dosyamızı google da aramak için Klavyedeki " F " ve " J " harflerinde neden bir çizgi var ?

Konu Etiketleri:


Üzgünüz !

Bu Konuya Henüz Bir Yorum Yapılmamış. Belki Sen Yorum Atarsan Bize Destek Olabilirsin. Yazarlarmız Sizler İçin Çalışmakta ve Bir Teşekkürü Çok Görmeyiniz.

NOT: Sol Tarafta Konuyu Beğeniyseniz Oy Vermeyi Unutmayınız.


Yeni Yorum Ekle !

Bu Konuya Siz Yorum Yapabilirsiniz. Yorum Atarak Bizlere Katkıda Bulunabilirsiniz.. Yazarlarmız Sizler İçin Çalışmakta ve Bir Teşekkürü Çok Görmeyiniz.

NOT: Sol Tarafta Konuyu Beğeniyseniz Oy Vermeyi Unutmayınız.




Güvenlik Sorusu : Ülkemizin başkenti neresidir?