Sivil Savunma Günü Okunabilir Bir Yazı - DÜNYAMIZA ZARARLILAR

321 Görüntülenme
0 Yorum

Yöneticiye Bildir


Sivil Savunma Günü Okunabilir Bir Yazı - DÜNYAMIZA ZARARLILAR

Sivil Savunma Günü Okunabilir Bir Yazı - DÜNYAMIZA ZARARLILAR

DÜNYAMIZA ZARARLILAR

 

“Ülkemizde ve dünyada yaşanılan deprem felaketlerinde görülmüştür ki insanlar fazla para kazanmak için malzemelerden çalarak diğer insanların canlarına kastetmişlerdir. 

Kasıtlı çıkarılan orman yangınları, denizlerimizi ve akarsularımızı kirleten zehirli atık sular, ozon tabakasına zarar veren gazların kullanımı, geri dönüşümü olmayan maddelerin tabiata terk edilmesi ve daha nice davranışlarımızla doğaya yani kendimize ve sağlığımıza zarar veriyoruz.

“Yardımlaşmanın yüksek derecede yapıldığı toplumlarda huzur, mutluluk ve başarı olur. İnsanlar arasında dostluk duyguları kuvvetlenir, kin ve nefretler erir, yok olur, haset kalkar.”


Dosyayı İndir

Boyut: [21.82 Kb] (İndirilme: 21)


YouTube Kanalımıza Abone Ol

WhatsApp Gruplarımız

1. Sınıf WhatsApp Grubu

1. Sınıf WhatsApp Grubu -2

2. Sınıf WhatsApp Grubu

2. Sınıf WhatsApp Grubu -2

3. Sınıf WhatsApp Grubu (Dolu)

3. Sınıf WhatsApp Grubu -2

4. Sınıf WhatsApp Grubu (Dolu)

4. Sınıf WhatsApp Grubu -2

WhatsApp Kanalımız

FaceBook Grubumuz

İnstagramda Takip Et


Sivil Savunma Günü Okunabilir Bir Yazı - DÜNYAMIZA ZARARLILAR adlı dosyayı indir.
2023-2024 Sivil Savunma Günü Okunabilir Bir Yazı - DÜNYAMIZA ZARARLILAR Sivil Savunma Günü Okunabilir Bir Yazı - DÜNYAMIZA ZARARLILAR 2023-2024 Sivil Savunma Günü Okunabilir Bir Yazı - DÜNYAMIZA ZARARLILAR adlı dosya bu içerikte yer almaktadır.
Sivil Savunma Günü Okunabilir Bir Yazı - DÜNYAMIZA ZARARLILAR adlı dosya 9-05-2022, 19:00 tarihinde admin tarafından eklenmiştir. Sivil Savunma Günü Okunabilir Bir Yazı - DÜNYAMIZA ZARARLILAR adlı dosya Belirli Günler ve Haftalar / 28 Şubat Sivil Savunma Günü kategorisinde yer almaktadır ve bugüne kadar 321 defa ziyaret edilmiştir.
Sivil Savunma Günü Okunabilir Bir Yazı - DÜNYAMIZA ZARARLILAR adlı dosyamızı google da aramak için Sivil Savunma Günü Okunabilir Bir Yazı - DÜNYAMIZA ZARARLILAR



Üzgünüz !

Bu Konuya Henüz Bir Yorum Yapılmamış. Belki Sen Yorum Atarsan Bize Destek Olabilirsin. Yazarlarmız Sizler İçin Çalışmakta ve Bir Teşekkürü Çok Görmeyiniz.

NOT: Sol Tarafta Konuyu Beğeniyseniz Oy Vermeyi Unutmayınız.


Yeni Yorum Ekle !

Bu Konuya Siz Yorum Yapabilirsiniz. Yorum Atarak Bizlere Katkıda Bulunabilirsiniz.. Yazarlarmız Sizler İçin Çalışmakta ve Bir Teşekkürü Çok Görmeyiniz.

NOT: Sol Tarafta Konuyu Beğeniyseniz Oy Vermeyi Unutmayınız.




Güvenlik Sorusu : Ülkemizin başkenti neresidir?