Cumhuriyet Bayramı Konuşma Metni

640 Görüntülenme
0 Yorum

Yöneticiye Bildir


Cumhuriyet Bayramı Konuşma Metni

Cumhuriyet Bayramı Konuşma Metni

           Atatürk’ün eseri, bir büyük devrim ve milletimize eşsiz bir armağan olan Cumhuriyeti, ilanının 98. yılında birlikte kutlamanın mutluluk, coşku ve heyecanı içindeyiz.
 
                Türkiye için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi olan Cumhuriyet, getirdiği çağdaş açılımlarla Türk insanının ufkunu genişletmiş, ekonomik, sosyal ve siyasal hayatımız görülmemiş bir dinamizm kazanmıştır.



Kıymetli Öğrenciler;
 
             Sizler, Atatürk’ün deyimiyle “geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri”siniz. Büyük önderimiz M.Kemal Atatürk “Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkada kalmayacak” sözleri ile işaret ettiği ve Cumhuriyeti emanet ettiği gençlersiniz..
 
            Taşıdığınız bu emanetin ağırlığı ve sorumluluğunun bilincinde olduğunuza inanıyor ve güveniyoruz. Unutmayınız ki, geleceğimize yön verecek sizlersiniz. Bu ülke, sizlerin çabası ile dünyadaki saygın yerini alacaktır.
 
 
             Büyük Atatürk önderliğindeki kadın-erkek, genç-yaşlı tüm halkımızın kahramanlıklarıyla yazılmış bir destan olan Cumhuriyet, kısa zamanda bizi bölgemizin en güçlü devleti haline getirmiştir.
 
            Türkiye artık her alanda dev atılımlar gerçekleştirmiş bir dünya devletidir. Ekonomik, siyasi ve kültürel alanlarda elde edilen kazanımlar, Bunun en önemli göstergesidir.
 
           Ülkeler arası amansız bir rekabetin yaşandığı yüzyılımızda, Cumhuriyet Türkiye’si bilgi toplumu olmayı başarabilmiş ve teknolojik alanda önemli başarılara imza atmış ülkelerin arasında yerini almıştır
 
          Türk insanı bu günlere nasıl geldiğini unutmayacak ve şanlı geçmişini koruyarak aydınlık geleceğine sımsıkı sarılmaya devam edecektir.
 
          Türkiye Cumhuriyeti, önünde uzanan aydınlık yolda, emin adımlarla ilerlemeye devam edecek, benimsediği evrensel ilkeleri muhafaza ederek, uygar dünyanın onurlu bir üyesi olmak için verdiği kararlı mücadeleyi sürdürecektir.
 
          Aydınlık geleceğimizi görmenin huzuru içinde herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Atatürk, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin manevi huzurlarında saygıyla eğilirken, hepinize sevgilerimi ve en iyi dileklerimi sunuyorum.


Dosyayı İndir

Boyut: [26.5 Kb] (İndirilme: 30)


YouTube Kanalımıza Abone Ol

WhatsApp Gruplarımız

1. Sınıf WhatsApp Grubu

1. Sınıf WhatsApp Grubu -2

2. Sınıf WhatsApp Grubu

2. Sınıf WhatsApp Grubu -2

3. Sınıf WhatsApp Grubu (Dolu)

3. Sınıf WhatsApp Grubu -2

4. Sınıf WhatsApp Grubu (Dolu)

4. Sınıf WhatsApp Grubu -2

WhatsApp Kanalımız

FaceBook Grubumuz

İnstagramda Takip Et


Cumhuriyet Bayramı Konuşma Metni adlı dosyayı indir.
2023-2024 Cumhuriyet Bayramı Konuşma Metni Cumhuriyet Bayramı Konuşma Metni 2023-2024 Cumhuriyet Bayramı Konuşma Metni adlı dosya bu içerikte yer almaktadır.
Cumhuriyet Bayramı Konuşma Metni adlı dosya 19-10-2021, 17:52 tarihinde admin tarafından eklenmiştir. Cumhuriyet Bayramı Konuşma Metni adlı dosya Belirli Günler ve Haftalar / 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kategorisinde yer almaktadır ve bugüne kadar 640 defa ziyaret edilmiştir.
Cumhuriyet Bayramı Konuşma Metni adlı dosyamızı google da aramak için Cumhuriyet Bayramı Konuşma Metni

Konu Etiketleri:


Üzgünüz !

Bu Konuya Henüz Bir Yorum Yapılmamış. Belki Sen Yorum Atarsan Bize Destek Olabilirsin. Yazarlarmız Sizler İçin Çalışmakta ve Bir Teşekkürü Çok Görmeyiniz.

NOT: Sol Tarafta Konuyu Beğeniyseniz Oy Vermeyi Unutmayınız.


Yeni Yorum Ekle !

Bu Konuya Siz Yorum Yapabilirsiniz. Yorum Atarak Bizlere Katkıda Bulunabilirsiniz.. Yazarlarmız Sizler İçin Çalışmakta ve Bir Teşekkürü Çok Görmeyiniz.

NOT: Sol Tarafta Konuyu Beğeniyseniz Oy Vermeyi Unutmayınız.




Güvenlik Sorusu : Ülkemizin başkenti neresidir?