Sivil Savunma Günü Öğrenci Konuşma Metni

482 Görüntülenme
0 Yorum

Yöneticiye Bildir


Sivil Savunma Günü Öğrenci Konuşma Metni


SEVGİLİ ARKDAŞLAR

Düşman taarruzlarına, tabii afetlere ve büyük yangınlara karşı, halkın can ve mal kaybının asgari hadde indirilmesi; hayati öneme haiz her türlü kamu, özel teşebbüslerin korunması, faaliyetlerinin idamesi için acil onarım ve ıslahı, savunma gayretlerinin sivil halk tarafından azami şekilde desteklenmesi ve cephe gerisi maneviyatın muhafazası için her türlü silahsız, koruyucu ve kurtarıcı tedbirlerin alınması ve faaliyetlerin yapılmasını sağlamaktır.
           Birinci ve İkinci Dünya savaşlarında cephede olduğu kadar cephe gerisindeki sivil halkın zayiatının fazla olduğu gözlemlenmiştir. Gelişen teknoloji ve dünyanın jeolojik yapısına bakılarak savaşlar ve doğal afetler karşısında halkın can ve mal emniyetinin sağlanması konusunda tedbir almaya gidilmiş ve bu kavrama Sivil Savunma adı verilmiştir.


Dosyayı İndir

Boyut: [24 Kb] (İndirilme: 31)


YouTube Kanalımıza Abone Ol

WhatsApp Gruplarımız

1. Sınıf WhatsApp Grubu

1. Sınıf WhatsApp Grubu -2

2. Sınıf WhatsApp Grubu

2. Sınıf WhatsApp Grubu -2

3. Sınıf WhatsApp Grubu (Dolu)

3. Sınıf WhatsApp Grubu -2

4. Sınıf WhatsApp Grubu (Dolu)

4. Sınıf WhatsApp Grubu -2

WhatsApp Kanalımız

FaceBook Grubumuz

İnstagramda Takip Et


Sivil Savunma Günü Öğrenci Konuşma Metni adlı dosyayı indir.
2023-2024 Sivil Savunma Günü Öğrenci Konuşma Metni Sivil Savunma Günü Öğrenci Konuşma Metni 2023-2024 Sivil Savunma Günü Öğrenci Konuşma Metni adlı dosya bu içerikte yer almaktadır.
Sivil Savunma Günü Öğrenci Konuşma Metni adlı dosya 9-05-2022, 19:42 tarihinde admin tarafından eklenmiştir. Sivil Savunma Günü Öğrenci Konuşma Metni adlı dosya Belirli Günler ve Haftalar / 28 Şubat Sivil Savunma Günü kategorisinde yer almaktadır ve bugüne kadar 482 defa ziyaret edilmiştir.
Sivil Savunma Günü Öğrenci Konuşma Metni adlı dosyamızı google da aramak için Sivil Savunma Günü Öğrenci Konuşma Metni

Konu Etiketleri:


Üzgünüz !

Bu Konuya Henüz Bir Yorum Yapılmamış. Belki Sen Yorum Atarsan Bize Destek Olabilirsin. Yazarlarmız Sizler İçin Çalışmakta ve Bir Teşekkürü Çok Görmeyiniz.

NOT: Sol Tarafta Konuyu Beğeniyseniz Oy Vermeyi Unutmayınız.


Yeni Yorum Ekle !

Bu Konuya Siz Yorum Yapabilirsiniz. Yorum Atarak Bizlere Katkıda Bulunabilirsiniz.. Yazarlarmız Sizler İçin Çalışmakta ve Bir Teşekkürü Çok Görmeyiniz.

NOT: Sol Tarafta Konuyu Beğeniyseniz Oy Vermeyi Unutmayınız.




Güvenlik Sorusu : Ülkemizin başkenti neresidir?