Hayvan otlatırken üzerine yıldırım isabet eden çocuk yaşamını yitirdi

282 Görüntülenme
0 Yorum

Yöneticiye Bildir


Hayvan otlatırken üzerine yıldırım isabet eden çocuk yaşamını yitirdi

DİYARBAKIR'ın Çermik ilçesine bağlı kırsal İkiçeltik Mahallesi'nde önceki gün merada hayvanlarını otlatan 15 yaşındaki Ağci Çiçek'in üzerine yıldırım isabet etti. Bölgeye gelen köylüler, Çiçek'i yerde hareketsiz gördü. İhbarla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

YAŞAMINI YİTİRDİ

Yapılan kontrolde Çiçek'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Çiçek'in cansız bedeni otopsi için Çermik Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Otopsinin ardından ailesine teslim edilen Ağci Çiçek'in cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.


YouTube Kanalımıza Abone Ol

WhatsApp Gruplarımız

1. Sınıf WhatsApp Grubu

1. Sınıf WhatsApp Grubu -2

2. Sınıf WhatsApp Grubu

2. Sınıf WhatsApp Grubu -2

3. Sınıf WhatsApp Grubu (Dolu)

3. Sınıf WhatsApp Grubu -2

4. Sınıf WhatsApp Grubu (Dolu)

4. Sınıf WhatsApp Grubu -2

WhatsApp Kanalımız

FaceBook Grubumuz

İnstagramda Takip Et


Hayvan otlatırken üzerine yıldırım isabet eden çocuk yaşamını yitirdi adlı dosyayı indir.
2023-2024 Hayvan otlatırken üzerine yıldırım isabet eden çocuk yaşamını yitirdi Hayvan otlatırken üzerine yıldırım isabet eden çocuk yaşamını yitirdi 2023-2024 Hayvan otlatırken üzerine yıldırım isabet eden çocuk yaşamını yitirdi adlı dosya bu içerikte yer almaktadır.
Hayvan otlatırken üzerine yıldırım isabet eden çocuk yaşamını yitirdi adlı dosya 22-08-2022, 18:53 tarihinde admin tarafından eklenmiştir. Hayvan otlatırken üzerine yıldırım isabet eden çocuk yaşamını yitirdi adlı dosya Eğitim Haberleri kategorisinde yer almaktadır ve bugüne kadar 282 defa ziyaret edilmiştir.
Hayvan otlatırken üzerine yıldırım isabet eden çocuk yaşamını yitirdi adlı dosyamızı google da aramak için Hayvan otlatırken üzerine yıldırım isabet eden çocuk yaşamını yitirdi

Konu Etiketleri:


Üzgünüz !

Bu Konuya Henüz Bir Yorum Yapılmamış. Belki Sen Yorum Atarsan Bize Destek Olabilirsin. Yazarlarmız Sizler İçin Çalışmakta ve Bir Teşekkürü Çok Görmeyiniz.

NOT: Sol Tarafta Konuyu Beğeniyseniz Oy Vermeyi Unutmayınız.


Yeni Yorum Ekle !

Bu Konuya Siz Yorum Yapabilirsiniz. Yorum Atarak Bizlere Katkıda Bulunabilirsiniz.. Yazarlarmız Sizler İçin Çalışmakta ve Bir Teşekkürü Çok Görmeyiniz.

NOT: Sol Tarafta Konuyu Beğeniyseniz Oy Vermeyi Unutmayınız.




Güvenlik Sorusu : Ülkemizin başkenti neresidir?